Kronobergs Vallhundsklubb

Välkommen till KVK´s gästbok!

Skriv gärna en hälsning här i gästboken!

Skrivet av Sofie, den 31. aug, 2013

Det finns fortfarande planer på ett KM längre fram, men det är inte klart än. Det kommer i alla fall vara VP och IK-1 hos Inger 26-27 oktober. Håll utkik efter mer info om KM längre fram.

Skrivet av Anna , den 29. aug, 2013

Blir det något KM hos Inger? Kan inte hitta mer info än att det skulle blivit i slutet av augusti.. typ nu?

Skrivet av Sofie, den 2. aug, 2013

Vissa dagar är man extra glad att man har vallhundar. Med 8 kvigor på rymmen 7 km från hagen och ensam hemma med Ellen så hade det varit ganska krångligt utan hund. Trots att Znowie inte blev godkänd så kom han och styrde upp det hela och fixade kvigorna genom Bergdala och dom sista kilometrarna till hagen. Dino var trött och orkade inte mer själv. Efter 1.5 timmes vallning med Ellen på ryggen så var både jag, hundarna och kvigorna trötta. Men vad glad jag är för mina hundar och vi har ju visat vallning för ganska många bilister kanske var nån lantbrukare som blev sugen på hund.

Skrivet av Inger, den 23. jul, 2013

Grattis Stefan o Holly till KM titeln. Vi kommer igen nästa år, mata nu på "kon" så hon blir lite fetare.
Tack än en gång till alla som var där det var en fantastiskt trevlig dag!

Skrivet av Sofie, den 21. jul, 2013

Grattis alla som fick godkända nöthundar igår och grattis till klubbmästarna Holly och Stefan. Vi hade en mycket trevlig dag i Kalvsvik igår med Gregers fina kvigor.

Skrivet av Anita, den 20. jul, 2013

Grattis till Stefan Gyllensten och Holly som idag blivit klubbmästare i nötvallning

Skrivet av Johanna Gustafsson Melin, den 3. jul, 2013

Hej alla medlemmar!
Det finns fortfarande platser kvar på VP nöt 20/7 på Gregers fina ungdjur i Kalvsvik. Så passa på att försöka få din/er hund godkänd nöthund!!!
Ni som har er hund godkänd, eller ni som inte vill gå VP så har vi annornat KM-nöt direkt efter VP. Så välkomma alla!!

Väl mött i kohagen // Johanna

Skrivet av Anita, den 19. jun, 2013

Grattis till Jonna Rosenlund, klubbens yngsta tävlande, som i helgen klarade vallhundsprovet....och detta inte bara en gång utan två dagar i rad visade hon och hennes hund hur duktiga de är. /Anita

Skrivet av Inger, den 18. jun, 2013

Hej Alla KVKare!
Jag vill passa på att tacka alla som ställt upp innan, under o efter tävlingen hos Anita i helgen. Ingen nämnd o ingen glömd.
Tack allihop
Med vänlig hälsning Inger.

Skrivet av Sofie, den 16. maj, 2013

Ikväll har vi börjat en nötvallningskurs hos Louise så nu har jag en trött hund. På lördag tar jag nästa hund och åker till Torsås by och träffar fler trevliga medlemmar. Kul.

Skrivet av Sofie, den 5. maj, 2013

Ja verkligen kul och roligt att se så många nya ansikten och nya duktiga hundar och tack till Mari jag tror alla var nöjda.

Skrivet av Eva Pallmyr Karlsson, den 5. maj, 2013

Så roligt med god uppslutning på Kick-offen idag. Kul att träffa många klubbkompisar efter en låååång vinter. Nu är säsongen äntligen igång igen!

Skrivet av Johanna Gustafsson Melin, den 9. mar, 2013

Bra beslut att öppna gästboken igen. Nu börjar isen att försvinna i hagarna och hos mig blir det inga lamm i år, så om någon är träningssugen bara hör av er. Är hemma mycket dagtid på veckorna.
Tel: 070-5578074

Skrivet av Sofie, den 25. feb, 2013

Hej alla! Nu är gästboken tillbaka. Hoppas att vi får läsa många trevliga inlägg och kanske få veta vad som händer ute hos våra medlemmar. Här är det inte så mycket vallning, lite för mycket snö. Men antalet får ökas sakta med hjälp av lite nya lamm då och då. Hälsningar ordförande Sofie

E-post:

fibblegard1

@hotmail.com

Mina hjältar

Här hittade matte mig under en promenad i höstas, rävfällan funkade till bc också.